Villa Mio

Aroeira, Lissabonkusten, Portugal

Fråga om pris
  • 11+1
  • 6
  • 5
  • 1
Villa Mio är en rymlig och modern villa belägen i hjärtat av Aroeira, nära golfbanor, stränder och staden Lissabon. Med sex sovrum kan villan rymma upp till tolv personer. Mio är en tvåvåningsvilla. På bottenvåningen ligger ett vardagsrum med bekväma soffor och kabel-TV, en matplats och ett modernt, välutrustat kök, ett spelrum med biljardbord och fyra sovrum. Det första sovrummet är en master svit med en dubbelsäng, eget badrum och luftkonditionering. Det andra sovrummet har en enkelsäng och eget badrum, den tredje har två enkelsängar och den fjärde en dubbelsäng. Det tredje och fjärde sovrummet delar ett separat badrum. De två kvarstående sovrummen ligger på övervåningen. Ett av dem är med dubbelsäng och det andra är med två enkelsängar. Båda har eget badrum och luftkonditionering. Villan rymmer tolv personer om en extrasäng ställs in i ett av sovrummen på bottenvåningen. Till de rum som inte har luftkonditionering kan fläktar läggas till på förfrågan. Utomhus kan du njuta av den privata poolen, som omges av ett staket för barnens säkerhet. Poolen är omgiven av en stor terrass med solstolar, utemöbler, grill och matplats. Den 300 m² stora trädgården passar perfekt för barn att leka i. Det finns parkeringsplats för upp till fyra bilar. Villa Mio ligger i Aroeira, inom gångavstånd från restauranger och mataffärer. I närheten finns även golfbanor och stränder. Om du vill göra en dagstur till Lissabon når du staden inom en timme med bil.
Fråga om pris

Tjänster och extra kostnader

Obligatorisk extrakostnad

Valfri extratjänst

Uppvärmning (hus)140€ per week
Extra sängar
Fans in bedroomsOn request

inkluderat i priset

Sängkläder
Handdukar
Slutstädning

Läge

Recensioner

"The property is well located in the golf resort and was very nice and spacious, clean and very practical with kids. Kitchen was very good but could do with a few more cooking utensils like chopping boards, cutting knives etc but overall a very nice experience and we would return. Pool was excellent by the way."

"Very Nice villa With a fine pool. The bathroom in the main bedroom needs an overhaul, apart from that a very fine stay! "