Villa Sea

Seminyak, Bali, Indonesien

Fråga om pris
  • 4+1
  • 2
  • 2
  • 1
Villa Sea är en oas av lugnt, i hjärtat av pulserande Seminyak. Shopping, restauranger, barer och vackra stränder finns på bekvämt gångavstånd. Denna vackra villa med en privat pool och två sovrum är perfekt för mindre familjer, par eller vänner. Huset är unikt dekorerat i olika nyanser av blått utrustat med alla moderna faciliteter. Det mysiga vardagsrummet ligger i direkt anslutning till den soliga terrassen och poolen. I ena hörnet av vardagsrummet finns ett kök med moderna apparater och tillbehör, bland annat en mixer, brödrost och ugn. Villans två sovrum är smakfullt inredda och utrustade med privata badrum innehållande härliga regnduschar och badkar. Det ena sovrummet har direkt tillgång till poolområdet. Den turkosa poolen (8x4 meter) inbjuder till ett avsvalkande dopp, och bredvid poolen finns ett litet soldäck och tropiska växter som inbringar lugn och ro. I villans hyra ingår en läcker frukost, men i området finns ett stort antal restauranger och fik som ett alternativ. Ett shoppingcenter, spa, strandklubbar och barer finns också på promenadavstånd.
Fråga om pris

Tjänster och extra kostnader

Obligatorisk extrakostnad

Valfri extratjänst

Extra sängar35€ per night
  • 35€
Fylld kyl vid ankomstAvailable at extra cost
BarnpassningAvailable at extra cost
SportklubbsmedlemskapComplimentary membership of the SOHAM Wellness Center, include: 2500 square meter indoors and out door area, Modern & hi-Tech fitness center, Dedicated cycle room (RPM), Fight center, Rejuvenating hot yoga & yoga session, Pilates sessions, Inventive multi

inkluderat i priset

Sängkläder
Handdukar
Slutstädning
Elektricitet
Internetanslutning
Vatten
Daglig städning
Daglig frukost
Personal(Estate staff: 2 butlers, 2 housekeepers, 1 villa manager, 1 gardener, 1 villa attendant, night time security, pool specialist)

Läge