Villa Sky House

South Kuta, Bali, Indonesien

Fråga om pris
  • 4+2
  • 2
  • 2
  • 1
Villa Sky House ligger på en hög punkt i mitten på Bukit-halvön, med fantastisk utsikt över havet och det omgivande lanskapet. Byggt i en minimalistisk stil erbjuder huset ett lyxigt och bekvämt semesterboende för grupper på upp till sex personer. Närmaste strand ligger cirka 10 minuter bort med bil och villan har en privat pool. Villans första våning består av ett stort vardagsrum med soffor, storbilds-TV och ett matsalsbord. Stora glasdörrar öppnar upp till den 10x4 meter stora poolen som ligger precis utanför vardagsrummet. På samma våning ligger också ett modern kök med högkvalitativa apparater. På andra våningen finns två vackra sovrum, varav det ena är en rymlig familjesvit med en dubbelsäng och ett litet vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Sviten har också ett eget badrum och en stor balkong. Det andra sovrummet är utrustat med en lyxig himmelssäng och eget badrum och balkong. Villan har en underbar takterrass där det finns ett matbord och en stor vilosäng. Härifrån har gästerna beundra solnedgången och utsikten mot havet. I hyreskostnaden ingår servicepersonal och bevakning dygnet runt. På några minuter går det enkelt att besöka halvöns fantastiska ständer med bil.
Fråga om pris

Tjänster och extra kostnader

Obligatorisk extrakostnad

PersonalVilla staff: 1 butler, 1 maintenance & housekeeping, driver, gardener and pool cleaner, 24-hour estate security, villa manager. The staff working day is normally until 7 pm, with late service charged at additional cost

Valfri extratjänst

Fylld kyl vid ankomstavailable at extra cost
Barnpassningavailable at extra cost
Bil och förareA 6-seater 'Toyota Avanza' car with English-speaking private chauffeur is included in the villa rate for up to eight consecutive hours per day and until 11pm (excluding petrol, parking and toll fees)

inkluderat i priset

Sängkläder
Handdukar
Slutstädning
Luftkonditionering
Elektricitet
Internetanslutning
Vatten
Säkerhetspersonal(24-hour security guards and security alarm system)

Läge

Recensioner

Victor, H.

"Super fed villa, og et godt personale som var meget hjælpelige. Og plus så er seværdighederne på Bali i top, så klart et sted vi besøger igen."