Villa Murs

Murs, Provence, Frankrike

4 928 € / vecka
  • 8
  • 4
  • 4
  • 1
Denna villa är perfekt för resenärer som vill bo nära händelsernas centrum i Luberon, men samtidigt njuta av stillheten på landsbygden i Provence. Det nyrenoverade stenhuset ligger på en kulle med underbar utsikt över Luberondalen och den närliggande byn Murs. Villan har fyra sovrum och rymmer bekvämt åtta personer. På villans bottenvåning ligger ett modernt och välutrustat kök. En liten trappa leder upp till två mysiga vardagsrum. Två sovrum ligger på första våningen, två sovrum ligger på andra våningen och alla har dubbelsäng och egna badrum. Ett av sovrummen på nedervåningen har luftkonditionering. På den övre våningen finns dessutom en terrass med vacker utsikt där gästerna kan avnjuta en frukost eller en kvällsdrink. På den stenlagda gården finns plats för både avkoppling och aktiviteter. På villans uteplats finns ett matbord och grill under tak. I trädgården ligger en stor pool (17 x 4,5 meter) kantad av solsängar och parasoll. Utanför tomten finns gott om vandringsstigar och villan har en privat parkeringsplats för den som vill ta bilen och besöka de närliggande byarna.
PeriodNattVeckaKortaste vistelse
31.08.2019 - 04.01.2020704 €4 928 €7 Dagar

Tjänster och extra kostnader

Obligatorisk extrakostnad

Valfri extratjänst

MellanstädningEnd of stay cleaning, plus 3 hours of intermediate cleaning included. Linens changed weekly unless agreed otherwise. Maids not responsible for washing guest dishes/ pots/ pans or personal laundry.
PooluppvärmningPool can be heated upon request for an additional 150€ per week, weather permitting. Please note that pool heating is dependent on outdoor weather conditions and specific temperatures cannot be guaranteed.

inkluderat i priset

Sängkläder
Handdukar
Slutstädning
Poolhanddukar

Läge