Villa Steffy

Lucca, Toscana, Italien

2 254 - 2 688 € / vecka
  • 7+1
  • 4
  • 3
  • 1
Med sina stora ytor och platser för aktiviteter är denna trevåningsvilla ett utmärkt val för familjer med barn. Sovplatser finns för upp till åtta personer och villan ligger i Luccaområdet och har vacker utsikt över landskapets kullar. Villa Steffy var från början en bondgård men har totalrenoverats av ägarna. Ingången till första våningen leder till ett vardagsrum med matsalsbord, soffa och öppen spis. Ett steg längre upp finns ett kök och badrum med dusch. Bredvid köket leder en spiraltrappa upp till andra våningen. På detta plan finns ett stort sällskapsrum med soffa och TV, ett kontor, ett större badrum, samt ett utrymme för barn att leka med leksaker och läsa böcker. Från andra våningen kan man nå trädgården via en dörr på den västra sidan och en trappa på den östra sidan av huset. En trappa leder upp till den tredje och högsta våningen. På detta plan ligger sovrummen. Det finns två dubbelrum och ett enkelrum med möjlighet att addera en extrasäng. Dessa sovrum har tillgång till ett delat badrum med badkar och dörrar som leder ut till en stor balkong. Det finns även ett ytterligare dubbelrum som har ett eget badrum med dusch. Den inhägnade trädgården på knappt en hektar är märkt av olivlundar och träd typiska för detta område. Det finns möjlighet att äta utomhus och grilla vid matplatsen framför villan. Den privata poolen ligger ca. 20 meter från huset och är 12x6 meter stor och 1,40-2,0 meter djup. Runt poolen finns solstolar och plats för både avkoppling och lek. Villa Steffy ligger inte allt för långt ifrån Bagni di Lucca där du kan hitta ett härligt spa, eller Versiliakusten med sina vackra stränder och restauranger. Med bil kan du också besöka några av Toscanas andra pärlor som, till exempel, Pisa och Florens.
PeriodNattVeckaKortaste vistelse
25.08.2018 - 21.06.2019322 €2 254 €7 Dagar
22.06.2019 - 23.08.2019384 €2 688 €7 Dagar
24.08.2019 - 31.01.2020322 €2 254 €7 Dagar

Tjänster och extra kostnader

Obligatorisk extrakostnad

Slutstädning
  • 100€

Valfri extratjänst

Uppvärmning (hus)You will be charged according to your consumption
Husdjur50€ per week

inkluderat i priset

Sängkläder
Handdukar
Elektricitet
Gas
Vatten

Läge

Recensioner

Ernst F.

"We spent amazing days in Villa Steffy and we can recommend this villa for great holidays because it's perfect. It was a pleasure for our family to be in this house with the lovely atmosphere and in the green garden with the large pool."

Ulla-Maija J.

"Huvila oli juuri tarpeisiimme sopiva. Omistajat suhtautuivat hyvin, vaikka saapuminen myöhästyi suunnitellusta. Saimme yhteyden ilmoitettujen yhteysnumeroiden kautta. Lähtöpäivänä lopputarkastus sujui sovitusti."