Villa Adraga

Colares / Sintra, Lissabonkusten, Portugal

8 939 € / vecka
  • 10+2
  • 5
  • 5
  • 1
150 meter från stranden ligger Villa Adraga med strålande utsikt över havet. Villan har dessutom en egen privat pool och nära till lokala restauranger. Huset ligger i ett lugnt område men är samtidigt inte allt så långt ifrån Sintra och Cascais. Villan rymmer totalt 12 personer och passar bra för både familjer och vänner. På den första våningen i villan finns ett öppet vardagsrum med en matplats en liten trappa upp. Altandörrar öppnar upp mot trädgården och en möblerad uteplats med grill. På nedervåningen finns också ett kök och en toalett. Alla fem sovrum ligger på övervåningen. Varje rum har en TV och ett eget badrum med dusch och badkar. Enkelsängar kan placeras antingen tillsammans eller var för sig. Dessutom finns det två extrabäddar att tillgå. På övervåningen finns också en stor balkong som nås från flera rum. Villan har en egen privat trädgård där det finns bord och stolar. I nedre delen av gräsmattan finns ett inhägnat poolområde med en rund pool (5x5 meter) och solstolar. Om ett dopp i havet föredras så ligger stranden bara 150 meter bort. En parkeringsplats finns för fyra bilar. Villan ligger 14 km från Sintra och 13 km från Cascais med dess småbåtshamn, stränder, restauranger, shoppingstråk, fik och nattliv. Guincho strand med dess omgivande naturpark rekommenderas för dem som vill prova på olika vattensporter och nås på cirka 20 minuter med bil. För golfare finns det sex olika golfbanor att välja på som nås på under en halvtimma.
PeriodNattVeckaKortaste vistelse
17.12.2022 - 02.01.20231 277 €8 939 €7 Dagar

Tjänster och extra kostnader

Obligatorisk extrakostnad

Turistskatt1€ per adult (over 12) per night, up to max 3 nights

Valfri extratjänst

Uppvärmning (hus)per day
  • 40€
Pooluppvärmningper day
  • 45€
Extra sängarTwo extra beds upon request
Poolhanddukarfor rent, 5€ per towel per stay

inkluderat i priset

Sängkläder
Handdukar
Slutstädning

Läge

Recensioner

Arja, H.

"Täydellinen ryhmällemme! Rauhallinen sijainti,palvelut lähellä,riittävät julkiset kulkuvälineet,retkeilymaastot vieressä,oma uima-allas luxusta,huikea merinäköala,avarat yhteiset tilat,riittävästi astioita. "

Ilkka A.

"Kaikki meni loppepeleissä hyvin. Kuitenkin kyseinen huvila vaatii ehdottomasti vuokra-auton, mutta sekin on aika pieni ongelma. Villada Asiakaspalvelu Suomessa oli hyvin tavoitettavissa ja vastasi nopeasti erilaisiin kysymyksiin-kiitos siitä. Voin suositella lämpimästi palvelun osalta Villadaa."

Ilkka, L.

"Matka sujui hyvin ja kohde oli meidän isolle porukalle sopiva. Meri aivan vieressä ja palvelut myös. "

"Would definitely stay again,great house in a great location. "

Saila S.

"Avainten luovuttaja ei osannut kunnolla englantia. Tie talolle poikki, koska tie sortunut rakennustyömaan takia. Ajoreitti kiertää rakennustyömaan ja reitti hankala."