Villada Travel Group

Företaget

Villada är en hyresförmedling som erbjuder ett handplockat urval av villor och skräddarsydd service. Våra erfarna villaspecialister kombinerar högklassiga krav med lokal kännedom av dolda pärlor på plats. Därför får en gäst hos oss en lyxig vistelse med sina nära och kära - unika upplevelser och med all den komfort och integritet som de förväntar sig.

2014 växte idén om Villadas tjänst fram efter följande observationer: i stället för traditionella resepaket och hotellvistelser eftersträvas olika, unika alternativ för både familjesemestrar och affärsresor. Det finns många webbplatser på nätet som erbjuder oändliga alternativ för att hyra hus och lägenheter. De saknar emellertid ofta känslan av säkerhet och trovärdighet för att kunden skall genomföra bokningen. En stor oro för många resenärer är om boendet i verkligheten faktiskt motsvarar det som utlovas och marknadsförs.

Vi ville skapa en tjänst som standardiserar hela upplevelsen med att hyra ett hus för semestern, från den första kontaktpunkten, genom bokningsprocessen, och hela vägen till vistelsen i villan. Under hela processen borde gästerna vara säkra på att deras semesterupplevelse inte kommer att vara något annat än perfekt.

Idag kan du enkelt söka och jämföra alternativ från över 1000+ handplockade villor på Villadas hemsida. Villadas gästservice-team finns tillgängligt på engelska, tyska och finska. Vi är alltid glada att prata, oavsett om det handlar om att hitta en lämplig villa till just dig, eller dela med oss av vår kunskap om våra destinationer. Med en nordisk tankegång förstår vi våra kunders behov och förväntningar och vi strävar efter att göra bokningsprocessen så enkel och stressfri som möjligt.

Företagsgrundare

TOMMI LEHTONEN

Chief Executive Officer

Tommi är VD och en av grundarna av Villada. Tommi har erfarenhet av att arbeta inom lyxsegmentet i Karibien, hotellbranschen i Ryssland och har studerat entreprenörskap i Cambridge. Med ett motiverat och skickligt team runt omkring sig är Tommi trygg och exalterad över att leda Villadas internationella tillväxt. När det gäller resepreferenser är Tommis favoritdestination Italien, där han tenderar att boka sin egen Villada-villa en gång per år.

tommi@villada.fi

EERIK RUSANEN

COO & Country Manager, Finland 

Eerik är COO och en av grundarna av Villada. Eerik har studerat turism och besöksnäring i Finland och Karibien, och han har även studerat entreprenörskap i Cambridge. Eeriks arbetserfarenhet innan Villada kommer främst från restaurang- och hotellbranschen. Eerik och hans talangfulla, internationella team ansvarar för Villadas försäljning och kundservice. Ett av Eeriks favoritresmål är Kroatien där han älskar att spendera tid med sina vänner och familj.

eerik@villada.fi

VILLADA I MEDIA