Boka Enkelt & Säkert

Så här Fungerar Det

SÅ HÄR GÅR DET TILL


SKICKA FÖRFRÅGAN

När du har hittat den perfekta villan, skicka in en förfrågan till oss vi formuläret från villan profilsida med dina önskade bokningsdatum. Eller, om du vill ha hjälp med att hitta ett passande alternativ som stämmer överens med dina önskemål är det bara att kontakta oss så hjälper vi gärna till!


VI HÅLLER VILLAN RESERVERAD FÖR DIG I 48 TIMMAR

När tillgängligheten för dina önskade hyresdatum har bekräftats reserverar vi villan för dig i 48 timmar. Det kostar ingenting att reservera villan och under tiden är det ingen annan som kan boka den, så detta ger dig och ditt ressällskap lite mer tid att fundera innan ni fatter ett beslut.


BEKRÄFTA BOKNINGEN

Inom reservationsperioden på 48 timmar kan du bekräfta bokningen genom att betala förhandsbetalningen som är 40% av hyreskostnaden. Om ni behöver mer tid att fundera kan du kontakta oss och be om att förlänga reservationstiden.

VARFÖR VILLADA

HANDPLOCKAT UTBUD

Alla våra 1000+ villor är specifikt utvalda och inspekterade av Villadas personal eller lokala Villa Managers. Detta för att säkerställa att boendets kvalitet i verkligheten stämmer överens med beskrivningen.

PERSONLIG SERVICE

Oavsett om du behöver hjälp med att hitta en lämplig villa eller välja rätt destination finns vårt gästservice-team till hands för att anpassa din semesterupplevelse efter dina behov. Vår kundtjänst finns tillgängligt på engelska.

ENKEL & SÄKER BOKNINGSPROCESS

Med Villada är det enkelt och säkert att hitta och boka en villa. Mer än 80% av våra villor erbjuder dig uppdaterade tillgänglighetskalendrar och vid förfrågan får du alltid svar från oss inom en arbetsdag. Din personliga information och betalningar är alltid säkra hos oss.