Företagsresor

Tränings- och hälsoresor

Villada förverkligar tränings- och hälsoresor tillsammans med samarbetspartners. Villor med flera sovrum passar även utmärkt för större gruppers aktivitetsresor. Förutom boende skräddarsys även catering, transport och uthyrning av sportutrustning efter dina behov. Om du och din grupp planerar en hälsoresa eller vill delta i kommande resor, vänligen kontakta oss för mer information.

Hälsoresa till norra Italien

"Vi samlade 30 kvalitetsmedvetna kunder som är intresserade av välbefinnande och åkte till vackra Italien på en tränings- och hälsoresa. Vårt mål var att erbjuda våra kunder en oförglömlig upplevelse, både gällande den vackra omgivningen samt resans innehåll.

Vi bodde i en villa vilket passade oss perfekt eftersom vårt mål var att hitta ett unikt resemål där våra kunder kunde imponeras av den vackra omgivningen, det högklassigt boendet, den rymlig trädgården samt den total integriteten, utan att glömma servicen vars nivå motsvarade ett 5-stjärnigt hotell.

Villadas team har från dag ett förstått våra behov, hjälpt till att hitta ett passande boende och erbjudit smarta och fungerande lösningar. Villada förstår sig på sina kunders behov samt känner väl till de objekt de erbjuder och dess lokala kontaktpersoner. Standarden på den erbjudna tjänsten är hög och Villadas personal flexibel."

- Tiina Veijonen, My Body & Balance

Hälsoresa till Sicilien

"Det perfekta stället för en yoga- och simningsretreat! Villans grönskande trädgård var lugnande och den stora poolen tillsammans med den takbelagda yogaplatsen utomhus gjorde att stället var idealliskt för oss. Allting fungerade felfritt från Villadas sida och Villadas rikliga utbud gav oss möjligheten att välja och vraka bland många bra alternativ. Vi kommer definitivt att använda oss av Villadas villor för liknande resor även i framtiden."

- Laura Manninen, CEO, FitPit

KONTAKTA OSS
+46 (0)8 559 20 199 / INFO@VILLADA.SE