Företagsresor

Partnerskap för företag

Villada erbjuder företag anpassade partnerskapsmodeller för förverkligandet av resor och evenemang utomlands. Företagspartnerskapet och dess varaktighet bildas i enlighet med företagets behov. Modellerna kan variera från att organisera årliga resor eller specifika evenemang till personalförmåner.

Koncentrera förverkligandet av dina resor och evenemang till Villada

När en kund ingår ett partnerskap för förverkligandet av resor och evenemang tillsammans med Villada får företaget sin egen Travel Manager som sköter bokandet av företagets alla resor och aktiviteter. Genom långvariga partnerskap kan Villada ordna resor och evenemang effektiv och med kort varsel, vilket sparar både våra kunders tid och pengar.

“Villada har fungerat som vår samarbetspartner för företags- och personalresor i över 4 år. Genom dem har vi arrangerat bl.a. logi för försäljningsresor, incentivresor både utomlands och här hemma, julfester och vår årliga företagsgala. Vi uppskattar speciellt hur enkelt och smidigt allting löper med Villada och hur hög standard det är på arrangemangen. Villadas tjänster är av toppkvalité och har sparat oss både tid och pengar!”

- Henri Ketola, Personalchef, LVIturva

Personalförmåner

Vill du erbjuda personalen på ditt företag en exceptionell personalförmån? Vi samarbetar med svenska företag som vill erbjuda sina anställda högklassiga villor i södra Europa. Dessa förmåner kan t.ex. implementeras som resepresentkort, där företaget själv bestämmer summan.

Våra samarbetsföretag får en egen Travel Manager som tar hand om de anställdas villabokningar. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster.

KONTAKTA OSS
+46 (0)8 559 20 199 / INFO@VILLADA.SE