Företagsresor

Incentiveresor

Incentiveresor är ett utmärkt sätt att belöna och engagera personal. Villada erbjuder mångsidiga resealternativ för företagskunder, allt från traditionella belöningsresor till utflykter för hela personalen. Resmål, längd och aktiviteter på resan anpassas alltid efter företagets behov. Våra förverkligade incentiveresor varierar från 10 personers villaresor till över 100 personers distansarbetsresor.

Rekreationsresa för personal i ett privat slott

"Villada hittade ett boende som passar våra kriterier för vår stora grupp på 40 personer. Vi tillbringade en oförglömlig semester nära Rom och njöt av solen och god mat. Alla nödvändiga tjänster var utarbetatade av Villada, så vi kunde ha en problemfri semester och en paus från vardagen. Stort tack för att ni organiserade detta!"

- Lotta Hermonen, Office Manager

EXEMPELRESA:

Varaktighet: 3 dagar (från torsdag till söndag)

Personer: 40

Boende: Slott Luccia 

Pris: 1000€ / person (ink. flyg, boende och flygplatstransfer)

Resa till Portugal som pris för vinst av försäljningstävling

"Som pris för vinst av en försäljningstävling tog vi 16 anställda på en 5-dagars semester till Portugal. Villada organiserade hela paketet för oss, allt från strandvillan till måltider, Champions League-biljetter, surfskola och andra aktiviteter. Resan planerades perfekt och fick mycket komplimanger från hela gruppen. Det var den mest framgångsrika resan vi har haft utomlands med vårt företag."

- Miika Kilpeläinen, Sales Director, LVIturva

EXEMPELRESA:

Varaktighet: 5 dagar (måndag till fredag)

Personer: 16

Boende: Villa Troia 

Pris: 1600€ / person (ink. flyg, boende och flygplatstransfer)

KONTAKTA OSS
+46 (0)8 559 20 199 / info@villada.se