Företagsresor

Distansarbete utomlands

Moderna arbetssätt gör det idag möjligt att inom allt fler företag distansarbeta utomlands. Villada erbjuder många alternativ för distansarbete, från korta workshop-helger till distansarbetsperioder som varar upp till över en månad. Våra boendealternativ sträcker sig från mindre villor till privata slott och t.o.m. hela semesterorter. Utöver boende hjälper vi till med att organisera nödvändiga extra tjänster och arbetsfaciliteter.

Fyra veckors distansarbetsperiod i Karibien

Vi på Villada organiserade en fyra veckors distansarbetsperiod i Karibien för en av vår kunder. Målet med resan var att föra över 100 personer till en varm och trevlig arbetsmiljö i november. Vi började med en kartläggning av flera destinationer i Asien och Karibien. Till slut valdes en karibisk ön som mål för denna resa. Boendet ordnades i en 4-stjärning beach resort och kontorsutrymmen arrangerades både inom- och utomhus i samband med resorten.

Workshop-vecka i Kroatien

"Vår distansarbetshelg i Kroatien var uppmuntrande och energigivande. Den vackra omgivningen var inspirerande och det var mycket trevligare att närvara vid möten när de hölls ute i solen vid poolen eller vid havet."

- Cyrila, Republic of Communications

EXEMPELRESA:

Varaktighet: 5 dagar (från måndag till fredag)

Personer: 8

Boende: Villa Primosten VII 

Pris: 600€ / person (ink. flyg, boende och flygplatstransfer)

Kick-off vid Comosjön

"Vår resa var toppen, allt vi kunde ha önskat oss! Villan (eller ska vi säga palazzot) imponerade på hela vår grupp - även på mig själv fast jag hade sett bilder på villan innan resan. Ett stort tack även till villans ägare, han var väldigt hjälpsam och alla kommunikation med honom skedde smärtfritt. Alla utflykter och aktiviteter var riktigt lyckade, inget att klaga på. Comosjön stal en bit av allas hjärtan! En supercharmig destination med bra möjligheter för utflykter. Redan för ett år sedan fungerade allting med er smidigt så jag förväntade mig att ni är en pålitlig och bra arrangör och ni svek mig inte heller denna gång!"

- Miia Mäkinen, Executive Assistant

EXEMPELRESA:

Varaktighet: 3 dagar (från torsdag till söndag)

Personer: 10

Boende: Villa 1913 

Pris: 900€ / person (ink. flyg, boende och flygplatstransfer)

KONTAKTA OSS
+46 (0)8 559 20 199 / INFO@VILLADA.SE