Företagsresor

Case Republic of Communications / Distansarbete i Kroatien

Distansarbete i Kroatien

Åtta anställda från Republic of Communications tillbringade fem dagar i Kroatien i Villa Primosten VII där de skrev, planerade kommande arbeten och höll möten.

"Vädret var bra nästan hela tiden så vi arbetade främst ute vid poolen. Vi höll möten på stranden i närheten eller samtidigt när vi gick en promenad i grannskapet. Det fanns många olika arbetsplatser i villa för alla och internetanslutningen fungerade bra."

Samarbete med Villada

"Ramverket som Villada hade organiserat för vårt arbete och för vår fritid var mycket bra. Stora gemensamma utrymmen inom- och utomhus var trevliga och perfekta för att spendera tid tillsammans. Vi använde också det stora matbordet som en arbetsstation. Utsiktenfrån balkongerna ut över havet var så vacker och utanför villan fanns det trappor som ledde rakt till stranden om vi ville simma i havet istället för i poolen.

Vi tillredde luncher tillsammans i köket och åt vid matbordet utomhus. På kvällarna grillade vi antingen i villan eller gick till någon restaurang i byn. Det var en strandpromenad som gick till byn vilket var trevligt när vi ville gå i stället för att ta taxi. Under dessa fem dagar arbetade vi mer än vanligt, men det störde oss inte eftersom omgivningen var så vacker."

- Cyrila Cibulka, Republic of Communications

KONTAKTA OSS
+46 (0)8 559 20 199 / INFO@VILLADA.SE