Villada

Företagsresor

Villada Företagsresor erbjuder skräddarsydda och högklassiga resor för företag. Vi tror att utgångspunkten för en minnesvärd resa är en unik miljö både gällande omgivning och boende. Bekanta dig med de olika resealternativen nedan.

Ledningsgrupp, kunder, kickoff

Högklassiga villor med ett flertal sovrum passar perfekt för företagsresor. Oberoende om det är frågan om en incentiveresa, en kickoff-helg, en resa med ledningsgruppen eller en kundresa erbjuder boende i en villa företagsgruppen lugn och ro samt gott om gemensamma utrymmen.

“Resan gick precis enligt förväntningarna, vi kunde inte ha önskat oss något mer! Villan imponerade verkligen på hela gruppen. Vi märkte redan förra året att det är väldigt smidigt att arbeta med Villada, och vi blev inte besvikna denna gång heller.”
Miia Mäkinen, Executive Assistant

Exempel:
Villa 1913, Comosjön, Italien, 18 personer, 3 dygn från 600€/pers.

Personalresor (+ 30 pers.)

Vi vet att det inte är lätt att hitta boende för en grupp som består av flera dussin personer. Därför hjälper vi på Villada dig att hitta allt från ett slott i Toscana till ett boutique-hotell i Alperna eller en lyxvilla i Spanien. 

“Villada ordnade ett boende som uppfyllde alla våra krav trots att vår grupp bestod av över 40 personer. Vi tillbringade en oförglömlig semester i närheten av Rom där vi njöt av god mat och solsken. Villada ordnade all service vi behövde så semestern var verkligen en välbehövlig paus från vardagen. Ett stort tack till Villada”
Lotta Hermonen, Office Manager

Exempel:
Slott Luccia, Rom, Italien, 40 personer, 3 dygn från 400€/pers.

Produktionsresor

I vårt villautbud finns även ett flertal villor som passar perfekt som exklusiva inspelningsplatser för TV-program eller filmer. Det går även bra att hyra en villa för att spela in musik i lugn och ro.

“Det gick smidigt att spela in TV-serien i villan och Villada var en professionell samarbetspartner!”
Jaana Besmond, Vice President, Zodiak Finland Oy

“Platsen var en dröm. Tack igen för att ni ordnade detta!”
Sanni, finsk artist

Kontakta oss:

Som Villadas företagskund får du en personlig Travel Manager som hjälper till att ordna till exempel olika aktiviteter, transporter eller måltider. Vi hanterar alltid alla förfrågningar med förtroende och med den tidtabell som krävs av situationen.

foretagsresor@villada.se | +46 (0)8 559 20 199