COLLECTION

CONNOISSEUR

Villada är en hyresförmedling med ett handplockat urval av villor i nio olika länder. Vi erbjuder kundanpassade och högkvalitativa resor för privatpersoner och företag. 

Vi tror att utgångspunkten för en minnesvärd resa är en unik miljö, både när det gäller omgivningen och boendet. Vare sig du letar efter ett privat slott på Toscanas vackra landsbygd, en villa med havsutsikt i Thailand eller en lyxig konferensvilla i Spanien, så kan Villada erbjuda utmärkta alternativ för alla behov och smaker.

Våra erfarna villaspecialister kombinerar högklassiga krav med lokal kännedom om dolda pärlor på plats. Därför får en gäst hos oss en lyxig vistelse, unika upplevelser och med all den komfort och integritet som de förväntar sig. Vi hjälper till med alla researrangemang, såsom aktiviteter, transport och organiserade måltider - vi fokuserar på alla detaljer, så att du inte behöver göra det. 

Nedan finner du vår CONNOISSEUR COLLECTION - ett unikt urval av våra mest exklusiva villor. Kontakta oss och låt oss börja planera din nästa resa tillsammans!


Kontakt: 

info@villada.se / +46 (0)8 559 20 199