COLLECTION

Bröllop utomlands

Planerar ni ett bröllop utomlands? I vårt utbud finner ni många villor i flera olika länder som lämpar sig väl för både mindre och större fester och tillställningar. Nedan har vi samlat ett utval av villor som passar perfekt för oförglömliga bröllopsfester! Utöver den perfekta villan kan Villada även hjälpa till med övriga bröllopsarrangemang.

VILLADAS BRÖLLOPSVILLOR

Alla Villadas bröllopsvillor lämpar sig väl för bröllop. Villorna är högklassiga och uppfyller strikta kvalitetskriterier. Många av villorna har rymliga och vackra trädgårdar där både vigsel och fest kan hållas. De större villorna har rymliga matsalar där det går att ordna ståtliga bjudningar för alla gäster. Utöver att fungera som vigsel- och festplats kan även många av villorna fungera som boende för flera gäster.

BEHÖVER DU HJÄLP MED BRÖLLOPSPLANERINGEN?

Villada hjälper er hitta den perfekta villan för ert bröllop. Det går även att ordna med olika tjänster i villan, såsom kock, daglig städning och underhållning, samt transporter till och från villan. Utöver det kan Villadas samarbetspartners hjälpa till med att ordna bröllopsplanerare som hjälper till med bröllopsarrangemangen.