Referenser

Hem / Restips / Referenser

Pålitligt och säkert. Över 1500 resenärer har redan valt att spendera sin semester i en villa från Villada. Våra kunders erfarenheter, referenser och feedback är otroligt viktiga för oss."Tack Villada för en oförglömlig semester till julen på Koh Samui i Thailand. Villan var helt fantastisk, mer än vi förväntade oss. Vi bodde i Villa Samui 16 med egen personal (Villa Manager, kock och trädgårdsmästare) som gjorde semestern ännu mer lyxig. Kan rekommenderas varm och i stället för att bo på ett hotell/resort så vinner Villadas Villor det alternativet många gånger."

Mikael och Jonna Söderlund
Villa Samui 16, Thailand

"Villada utformade och genomförde just en sådan semester som vi ville. Villan låg i ett hisnande vackert landskap, och varje dag hade vi någon aktivitet inplanerad. Mångfaldiga Island, fridfullheten, den vackra naturen och centrala Reykjavik gör att vi säkert kommer att återvända. Jag kommer absolut att förlita mig på Villada igen för framtida semestrar."

Valtteri Bottas, Formel 1-förare
Semester, Island

"Tack igen för en utmärkt kundservice! Villan vi fick i stället för lägenheten var helt underbar och hela semestern i Kroatien var mycket lyckad! Servicen på plats var också mycket bra och trevlig. Vi kommer definitivt att hyra semesterbostäder genom Villada i fortsättningen."

Katri
Villa Primosten, Kroatien

"Utmärkt (underbart!) hus och mycket bra läge. Det hade allt .. pool, närhet till badstrand, kultur, natur, köpcentrum m.m. Sintra låg mycket nära och Lissabon (och flygplatsen) var mindre än 30 minuter bort. Ett par bra restauranger fanns inom gångavstånd. Att ha en bil är en förutsättning!"

Lasse M
Villa Monserrate, Portugal

"Tjänsten fungerade mycket bra, vi gillade platsen och villan var utmärkt. Vi kommer att hyra igen även nästa sommar."

Tuula
Villa Chicca, Comosjön

"Vår semester var på alla sätt lysande, både när det gällde vädret och det perfekta boendet. Villan överträffade våra förväntningar! Värdfamiljen var den bästa möjliga. De hjälpte oss att boka en dagstur med båt till de närliggande öarna och de gav oss en tårta för vi var där och firade vårt 5-årsjubileum! En annan trevlig överraskning var bastun och pooldäcket! Vi har berättat om resan och villan till alla som varit tålmodiga nog att lyssna! Och rekommenderat den! Genom Villada var det säkert att boka, vilket var en viktig fråga när det kom till ett så stort hus. Tack till er!”

Ritva
Villa Klaric, Kroatien

"Genomförandet av TV-serien i den spanska villan gick smidigt då partnern var så professionell!"

Jaana Besmond, Vice VD, Zodiak Finland Oy
Villa Marija, Spanien

"Vår semester i Kroatien var mycket lyckad och villan var riktigt bra. Vi fick särskild bra service av villans värdinna som arrangerade allt vi önskade. Villans läge på kullen var lite utmanande för resenärer som har svårt att gå. Sträckan var naturligtvis bara ett par hundra meter, men med 30-graders värme och uppförsbacke blev det lite svettigt. Er service var beundransvärd, tack så mycket!”

Anu
Villa Okrug Trogir, Kroatien

"Tack igen för en underbar semester på ön Brac. Villa Mirca är underbar och lämpar sig för familjer som oss med barn. Vi kommer att komma tillbaka hit igen någon gång!"

Anu-Eveliina M.
Villa Mirca, Kroatien

"Vår resa var lyckad och villan var riktigt bra! Tack för utmärkt service!"

Kasperi
Villa Trabia, Sicilien

"Portugal var en härlig och solig plats och folket var vänligt. Villa Zenith var verkligen förträfflig och hade ett utmärkt läge. Det var väldigt blåsigt under tiden vi var där, men vädret kan man tyvärr aldrig förutse eller påverka. Semestern var trots det mycket lyckad!”

Harri
Villa Zenith, Portugal

"Jag skulle vilja tacka er för er utmärkta kundservice! Vår resa var en framgång, med underbar utsikt över havet i en ljuvlig miljö. Hela lägenhetskomplexet är snyggt och lyxigt. Servicen på plats var jättebra och flerspråkig. Den allmänna poolen var helt underbar. Närliggande byn Primosten var härlig med ett bra urval av restauranger. Vi känner att vi kanske måste komma tillbaks hit en gång till...”

Kati
Lägenhet Primosten, Kroatien

"Villan var riktigt fin, ren, välutrustad och väl belägen. Husägarna var roliga och trevliga. Jag kommer definitivt rekommendera Villa Mermaid till mina vänner. Vi är också mycket nöjda med er service, allt fungerade smidigt utan onödigt krångel eller missöden. Jag kan absolut rekommendera Villada till mina vänner och jag tror också att vi kommer att använda er tjänst i framtiden."

Sari
Villa Mermaid, Kroatien

"Resan gick bra och Il Cerritoio var som tagen från en saga, och i fråga om boendet så fungerade allt felfritt! Vi hade en mycket bra resa; vi besökte Lucca, Livorno, Florens och Venedig - det var inga problem att somna på kvällen! Tack för det utmärkta samarbetet!"

Susanna och Pentti H
Villa Il Cerritoio, Toscana

"En fantastisk semester i Sorrento! Ett underbart läge och villa, tack Villada."

Eija I
Villa Due Golfi, Amalfikusten

"Villa Bonaca var ett utmärkt val främst på grund av sitt charmiga läge in den lilla byn Sumartin och vår värdinna Angela som tog hand om allting och hjälpte oss hela veckan. Villan var väldigt ren, både på insidan och utsidan, och mycket väl underhållen. Alla tjänster i byn var nära och vi var mycket nöjda med vår resa.”

Piia
Villa Bonaca, Kroatien

"Villa Carolina var ett perfekt val. Villan själv var mycket rymlig och bekväm. Eftersom vi var två familjer uppskattade vi verkligen att det fanns flera badrum. En liten lanthandel tjänade våra grundläggande behov perfekt. Noto centrum var lite av en resa, men eftersom vi hade en bil under hela tiden så var det inga problem. Vi fick sådana positiva vibbar av villan att vi kan tänka oss att åka dit igen.”

Sirkka-Leena
Villa Carolina, Sicilien

"Kompakt, härlig och hemtrevlig villa i en liten by där du kan hitta allt du behöver. Den privata poolen var ett stort plus. Vår värdinna var verkligen trevlig och varmhjärtad. Spektakulär bergs- och havsutsikt från trädgården. Garaget var också ett plus!”

Kati
Villa Zivana, Kroatien

"En alldeles fantastisk resa. Ett varmt mottagande och ett vackert hus att fira födelsedagen i. Ett stort tack!!"

Matti & Pirjo Eskonniemi
Villa Borboleta, Portugal

"Otroligt fin vecka i Solin/Split! Boendet var i fantastiska villa Solin...kan varmt rekommendera!"

Elina B.
Villa Solin, Kroatien

"Vi har haft en fantastisk semester i Villa Aqua. Huset motsvarade våra förväntningar. Härlig trädgård med bra pool, närheten till en jättefin strand (vi var nästan ensamma där). Där fanns också massor av badleksaker för barn. Jag vill än en gång framhålla den fina service jag fick av Lois före resan. Jag kan verkligen rekommendera Villada."

Marianne S.
Villa Aqua, Portugal

"Utmärkt boende för oss fem. Bra läge mellan golf och tennis och centralt i Vilamoura. Väl utrustat hus med allt som behövs och mer därtill. Bra mottagande och bra service från första kontakten. Ligger nära en större gata som ibland kan ha störande trafik. Återvänder gärna vid annat tillfälle."

Patrik H.
Villa Sofia, Portugal