Om oss

Hem / Kontakt / Om oss

VILLADA

Villada är ett finskt företag som förmedlar hyresbostäder till semesterresenärer från hela Norden. Vårt växande utbud av hyresobjekt består av cirka 600 handplockade villor i åtta olika länder.

Till skillnad från andra bokningssidor så erbjuder vi inte tusentals semesterbostäder utan fokuserar på ett mindre antal av noggrant utvalda objekt. Alla villor uppfyller stränga kvalitetskrav och vi vill vara säkra på att de villor vi erbjuder håller högsta standard. Vi förstår våra kunders behov och alla destinationer är lättillgängliga från Sverige. Vi finns till hands under hela bokningsprocessen och kan hjälpa till med allt från flygplatstransfer och restaurangrekommendationer till skräddarsydda event och inspiration. Såklart har vi kundservice på svenska - innan, under och efter din semester.

Kontakta oss och låt oss börja planera din drömsemester tillsammans!


HISTORIA

År 2014 växte idén om Villadas uthyrningstjänst fram efter att ha uppmärksammat en förändring: i stället för konventionella paketresor och hotell så söker många resenärer efter mer personliga och unika alternativ för både semester- och affärsresor. På Internet finns en hel del bokningssidor som erbjuder oändligt många boendealternativ, men de ger inte samma känsla av trygghet och enkelhet som när det handlar om en traditionell resebyrå. Vi skapade en kombination mellan en bokningssajt och en resebyrå, med fokus på kvalitet, där villorna verkligen är vad de utlovas att vara och där kunderna har tillgång till svenskspråkig kundservice genom resans alla stadier.

- Tommi & Eerik